Dezvoltarea personala

Dezvoltarea personala este despre ceea ce faci, despre ceea ce simti, este despre ceea ce esti tu cu adevarat. Ce faci tu in fiecare zi se numeste dezvoltare personala daca rezultatul aduce un beneficiu dezvoltarii personalitatii tale. Dezvoltarea personala reprezinta formarea de abilitati si atitudini care permit o functionare personala si sociala flexibila si eficienta în scopul atingerii starii de bine.

A vorbi despre cine suntem înseamnă a vorbi despre convingerile noastre, despre lucrurile în care credem, despre ceea ce ne indeamna să facem această lume un loc mai bun.

Prin intermediul dezvoltarii personale invatati sa va cunoasteti mai bine, sa va dezvoltati imaginea de sine, sa fiti capabili de decizii responsabile, sa invatati sa relationati interpersonal intr-o maniera armonioasa, sa invatati sa va controlati furiile si stresul, sa achizitionati tehnici de invatare eficiente, sa va dezvoltati atitudini creative.

In urma sedintelor de dezvoltare personala veti fi deschisi catre experiente noi, va veti cunoaste valoarea propriului potential, veti fi capabili sa percepeti schimbarile de sine intr-un mod pozitiv, veti fi mai eficienti, mai flexibili, mai creativi, veti avea nevoie constant de provocari si veti fi capabili sa respingeti rutina.

Acest tip de serviciu se adreseaza:

  • Copiilor si adolescentilor care vor sa-si  îmbogateasca experienta din mai multe perspective ale dezvoltarii, dezvoltarea personala fiind abordata diferentiat in functie de varsta copilului sau adolescentului.
  • Persoanelor care fara a avea nevoie de consiliere psihologica  doresc sa-si dezvolte abilitatile personale sau traverseaza o perioada de viata in care au nevoie de afirmarea altor abilitati. Dezvoltarea personala are in vedere mai ales situatia actuala, prezentul celui care solicita  sprijin pentru dezvoltare personala.


Copiii si adolescentii vor dobandi abilități de identificare a starilor emotionale proprii, dar si ale celorlalti, de exprimare a emotilor si sentimentelor, precum si abilitati empatice, competente interpersonale de cooperare si gestionare a conflictelor, precum si de recunoastere a perspectivei celorlalți.