Dezvoltare personală

Servicii

Dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este despre ceea ce faci, despre ceea ce simți, este despre ceea ce ești tu cu adevărat. Ce faci tu în fiecare zi se numește dezvoltare personală dacă rezultatul aduce un beneficiu dezvoltării personalității tale. Dezvoltarea personală reprezintă formarea de abilități și atitudini care permit o funcționare personală și socială flexibilă și eficiența în scopul atingerii stării de bine.

A vorbi despre cine suntem înseamnă a vorbi despre convingerile noastre, despre lucrurile în care credem, despre ceea ce ne îndeamnă să facem această lume un loc mai bun.

            Prin intermediul dezvoltării personale învățați să vă cunoașteți mai bine, să vă dezvoltați imaginea de sine, să fiți capabili de decizii responsabile, să învățați să relaționați interpersonal într-o manieră armonioasă, să învățați să vă controlați furiile și stresul, să achiziționați tehnici de învățare eficiente, să vă dezvoltați atitudini creative.

            În urma ședințelor de dezvoltare personală veți fi deschiși către experiențe noi, vă veți cunoaște valoarea propriului potențial, veți fi capabili să percepeți schimbările de sine într-un mod pozitiv, veți fi mai eficienți, mai flexibili, mai creativi, veți avea nevoie constant de provocări și veți fi capabili să respingeți rutina.

            Acest tip de serviciu se adresează:

  • Copiilor și adolescenților care vor să-și  îmbogățească experiența din mai multe perspective ale dezvoltării, dezvoltarea personală fiind abordată diferențiat în funcție de vârsta copilului sau adolescentului.
  • Persoanelor care fără a avea nevoie de consiliere psihologică  doresc să-și dezvolte abilitățile personale sau traversează o perioadă din viața în care au nevoie de afirmarea altor abilități. Dezvoltarea personală are în vedere mai ales situația actuală, prezentul celui care solicită  sprijin pentru dezvoltare personală.

Copiii și adolescenții vor dobândi abilități de identificare a stărilor emoționale proprii, dar și ale celorlalți, de exprimare a emoțiilor și sentimentelor, precum și abilități empatice, competențe interpersonale de cooperare și gestionare a conflictelor, precum și de recunoaștere a perspectivei celorlalți.

Tarife Dezvoltare Personală

Şedinţă individuală de dezvoltare personală

(45 min)

120 Lei

Abonament dezvoltare personală

(45 min – valabil 1 lună calendaristică, calculată de la prima şedinţă, minim 4 şedinţe/lună)

90 Lei/ședință

Abonament dezvoltare personală

(45 min – valabil 1 lună calendaristică, calculată de la prima şedinţă, minim 8 şedinţe/lună)

80 Lei/ședință

În curând Cabinetul Logokids va realiza și evaluări complexe ale limbajului în limba germană