Servicii

Serviciile noastre

Servicii complete de logopedie si psihologie

Evaluare si testare clinica

Testarea, evaluarea și punerea unui diagnostic fac parte dintr-un demers terapeutic, care ne indică ce dificultăți întâmpinăm, dar și abilitățile pe care le avem, care sunt metodele și strategiile pe care le putem folosi ca să diminuăm problemelecu care ne confruntăm.

Logopedie

Intervenția logopedică implică dezvoltarea limbajului receptiv, expresiv, grafic și lexic, dar conduce și la o conștientizare lingvistică conformă cu vârsta de dezvoltare a copilului.

Dezvoltare personală

Abilățile și atitudinea cu care confrunți problemele, stima de sine ridicată, responsabilitatea față de tine, față de ceilalți și față de sarcini sunt rezultatul unei dezvoltări personale cu tine însuți, cu fricile, cu pasiunile, cu așteptările tale.

Supervizare Clinică

Activitatea de supervizare presupune coordonarea profesională a activității prestate de supervizat, analizarea și discutarea cazurilor de evaluare, psihodiagnostic și intervenție psihologică clinică primară, prezentarea, administrarea și interpretarea probelor, testelor, notarea rezultatelor, cu concluziile și recomandările specifice fiecărui caz în parte.

Consiliere psihologică

Consilierea psihologică ajută persoana să facă față mai eficient stresorilor și sarcinilor vieții cotidiene, să găsească resursele interioare și să se canalizeze asupra unui scop optim de funcționare.

Dezvoltarea Abilităților Caligrafice

Prinde ofertele lunii Decembrie