Servicii

Serviciile noastre

Servicii complete de logopedie si psihologie

Logopedie

Intervenția logopedică implică dezvoltarea limbajului receptiv, expresiv, grafic și lexic, dar conduce și la o conștientizare lingvistică conformă cu vârsta de dezvoltare a copilului.

Intervenția psihologică

Demersul unei intervenții psihologice implică achiziționarea unor abilități atât cognitive, afective, sociale, motorii, de limbaj, etc., prin care copilul să devină independent.

Dezvoltarea abilităților oral-motorii

Pregătirea psiho-neuro-motorie a copilului, abilitatea de a se hrăni este asigurată de performanțele realizate de funcțiile oral-motorii și de cele senzoriale.

Testare și evaluare

Testarea, evaluarea și punerea unui diagnostic fac parte dintr-un demers terapeutic, care ne indică ce dificultăți întâmpinăm, dar și abilitățile pe care le avem, care sunt metodele și strategiile pe care le putem folosi ca să diminuăm problemelecu care ne confruntăm.

Consiliere psihologică

onsilierea psihologică ajută persoana să facă față mai eficient stresorilor și sarcinilor vieții cotidiene, să găsească resursele interioare și să se canalizeze asupra unui scop optim de funcționare.

Educarea psihomotorie

Psihomotricitatea adună sub aripa ei intervenții educative, începând de la stimulările senzoriomotrice la formarea elementelor grafice.

Educarea senzorială

Experiența noastră senzorială timpurie este esențială pentru dezvoltarea emoțională și fizică echilibrată și se formează pe baza experienței senzoriale, în relație cu figura de atașament primară.

Dezvoltare personală

Abilățile și atitudinea cu care confrunți problemele, stima de sine ridicată, responsabilitatea față de tine, față de ceilalți și față de sarcini sunt rezultatul unei dezvoltări personale cu tine însuți, cu fricile, cu pasiunile, cu așteptările tale.

În curând Cabinetul Logokids va realiza și evaluări complexe ale limbajului în limba germană